Gyorstipp

A csatorna nevére vagy ikonjára kattintva a Műsorfigyelőben, a Műsorújságban vagy a Műsorolóban megjelenik a Csatornafigyelő, és átvált a kiválasztott csatornára. Ha fut a tévéprogramod, és be van állítva a csatornaszám, akkor még csatornát is vált.

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

 
CHiP+PC World
 
 
 
 - -
 
 

 
DTVNEWS.HU
 

 
- -

Támogatói Toplista:


Letöltés indítása!
3.6.0.0

Portable verzió letöltése

A programhoz XP alatt
szükséges a .NET 2.0.

Jelentkezz tesztelőnek:
info [kukac] tvben.hu

E-mail

Mi az a zzEPG - Műsorajánló?

Egy ingyenes, okos Műsorújság: a zzEPG teljesen testre szabhatóan (ikonok, színek, kisképek) megmutatja az aktuális és a jövőbeli műsorokat, mindezt okos emlékeztetőkkel és különleges lehetőségekkel. Folyamatosan frissíthető közel 150 csatorna műsorával, lehetőség van kedvencek beállítására, jelzi ha valamelyik műsorod kezdődik, de akár a meglévő TV programodat is távirányíthatod vele, ráadásul még online TV és rádiót is találsz benne.
 
Bővebben...
 
FONTOS frissítés: itt a zzEPG 3.6.0.0 PDF Nyomtatás E-mail
2015. május 01. péntek, 00:00

A zzEPG otthona, a tvmusor.tv oldal május 20-a után megszűnik. A zzEPG tovább él a tvben.hu oldalon, viszont a műsorfrissítések onnantól kezdve csak a mostantól letölthető 3.6.0.0 vagy azutáni verziókkal fognak működni, így ajánlott a zzEPG frissítése minél előbb. Az elérhetőség is megváltozik, az új cím info kukac tvben.hu lesz.

Letöltés:

Telepítő

Portable verzió

Módosítás dátuma: 2015. május 01. péntek, 15:41
 
Letölthető a zzEPG 3.5.4.5 PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 08. szombat, 00:00

A friss verzió elsősorban a néhány felhasználónál előforduló frissítési hibát javítja. Köszönöm a részletes hibajelentéseket, sokat segítettek vele. A leveleket továbbra is küldhetitek a zzepg [kukac] tvmusor [pont] tv címre, és kattintsatok a Tetszik gombra, ha szeretitek a programot.

Módosítás dátuma: 2014. február 08. szombat, 11:59
Bővebben...
 
Letölthető a legújabb, legokosabb zzEPG 3.5.4.0! PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 18. vasárnap, 00:00

Köszönöm mindenkinek, aki a tesztelés során segített, bőven volt visszajelzés, néha csak kapkodtam a fejemet! Az, hogy most már stabilan, és megbízhatóan működik az újra feltámadt zzEPG, az elsősorban a ti érdemetek! A leveleket továbbra is küldhetitek a zzepg [kukac] tvmusor [pont] tv címre, és ha tetszik ne felejtsétek el a Tetszik gombot használni, illetve megmutatni a programot másoknak is.

Továbbra is köszönet a tvmustra.hu csapatának, hiszen együtt támasztottuk fel a már 7 éves, és továbbra is ingyenes programot.

Ha még a 3.5 előtti verziót használod, akkor ne feledd, hogy az új adatbázis használatához mindenképpen az új verziót kell használni: rengeteg a változás a fedél alatt. A régi verzió frissítése, felülírása működik, de ERŐSEN ajánlott a tiszta telepítés: a 3.5 előtti verziók frissítéséhez képest egy tiszta telepítésű zzEPG akár négyszer is gyorsabb lehet!

A zzEPG-t nem kell telepíteni, rögtön indítható, nem pakol semmit rejtett helyekre.

Módosítás dátuma: 2012. november 18. vasárnap, 13:08
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 6
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack
Együtt az Állatokért alapítvány