Gyorstipp

A Műsorfigyelőben olyan műsorokról is értesülsz, amiket eddig nem is ismertél (remek dokumentumfilmeket lehet így kiszúrni): látod, hogy éppen most mi megy, és belekóstolsz. Amúgy sosem kerested volna, és ki tudja, lehet, hogy így megtalálod legújabb kedvenc sorozatodat.

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

 
CHiP+PC World
 
 
 
 - -
 
 

 
DTVNEWS.HU
 

 
- -

Támogatói Toplista:


Letöltés indítása!
3.6.0.0

Portable verzió letöltése

A programhoz XP alatt
szükséges a .NET 2.0.

Jelentkezz tesztelőnek:
info [kukac] tvben.hu

zzEPG Kedvenc létrehozása bárhonnan PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 02. vasárnap, 00:00

A weben található tévéműsornevek, vagy filmcímek mostantól egy remek Firefox kiegészítővel három lépésben hozzáadhatóak a program kedvenceihez, így bármelyik blog, rajongói oldal, Wikipédiás szócikk, vagy tévéműsor oldalról kiválaszthatsz egy műsort, amit meg szeretnél nézni:

1. jelöld ki a műsor címét a weboldalon, és a jobb kattintásos menüből válaszd ki a Legyen zzEPG kedvenc menüpontot (itt leellenőrizheted, hogy tényleg csak a címet jelölted ki)

2. a megjelenő honlapon kattints A műsor hozzáadása a zzEPG-hez szép, nagy gombra (ha nincs feltelepítve a zzEPG ezen az oldalon letöltheted, majd kapcsold be benne a böngészők támogatását)

3. a zzEPG megjelenő ablakában adj neki annyi csillagot, amennyit szerinted a műsor ér, hozzáadhatsz tévécsatornákat is (ha például csak a magyar nyelvű csatornákon figyelje a zzEPG a műsorodat) és mentsd el.

Készen is vagy! Így biztosan nem maradsz le a kedvenceidről! Szuper

A Firefox kiegészítő letöltése most!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack
Együtt az Állatokért alapítvány