Gyorstipp

Bármelyik nézetben a program gyorsmenüjéből válaszd ki a "Részletek..." menüpontot, és a megjelenő böngészőben keress egy neked tetsző képet. Ha ez megvan csak kattints az ablak alján a "Kép társítása" gombra, és a jövőben a műsorod a kiválasztott képpel jelenik meg.

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

zzEPG - A tvmsor itt kezddik

 
CHiP+PC World
 
 
 
 - -
 
 

 
DTVNEWS.HU
 

 
- -

Támogatói Toplista:


Letöltés indítása!
3.6.0.0

Portable verzió letöltése

A programhoz XP alatt
szükséges a .NET 2.0.

Jelentkezz tesztelőnek:
info [kukac] tvben.hu

Végre letölthető a zzEPG: 3.5.2.0 Publikus Teszt verzió! PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 01. csütörtök, 10:09

Oké, győzelem, megadom magamat: a zzEPG visszatért! Olyan sokan kértétek a tesztelési lehetőséget, hogy mostantól - amíg ki nem derül valamilyen nagy disznóság - letölthető az új verzió publikus teszt formában. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van kipróbálni, hogy hogyan támadt fel újból a program a tvmustra.hu csapatának köszönhetően.

Az új adatbázis használatához mindenképpen az új verziót kell használni: rengeteg a változás a fedél alatt. A régi verzió frissítése, felülírása valószínűleg működik, de ERŐSEN ajánlott a tiszta telepítés, mivel több mint 70 csatorna változott, és az új beállítások miatt egy tiszta telepítés egy frissített verzióhoz képest akár négyszer is gyorsabb lehet!

A teszt verziónak ez a hordozható (portable) változata, azaz kicsomagolod és rögtön indítható, nem kell telepíteni, nem pakol semmit sehova.

Módosítás dátuma: 2012. november 01. csütörtök, 10:30
Bővebben...
 
Nincs műsor - egyelőre PDF Nyomtatás E-mail
2012. szeptember 06. csütörtök, 00:00
Jelenleg a zzEPG - Műsorajánló program alól elfogyott a műsor, tehát frissítés után üresek lesznek a különböző nézetek, mert nincs mit megjelenítenie a programnak. A hiba nem nálatok van, emiatt ne telepítsétek újra a programot - az illetékesek tudnak a problémáról és azt az ígéretet kaptam, hogy hamarosan működni fog a rendszer, úgy, mint régen. Ez elvileg nálatok úgy fog jelentkezni, hogy frissítitek a programot, és újból lesznek benne műsorok. Addig is a türelmét kérem mindenkinek.
 
Ajándék meghívók a zzEPG felhasználóknak! PDF Nyomtatás E-mail
2011. október 29. szombat, 00:00
A zzEPG - Műsorajánló felhasználói most ajándék meghívókat kapnak az új TVben.hu műsor- és sorozatajánló oldalra. Regisztrációnál adjátok meg a zzEPG3415 kódot!
Módosítás dátuma: 2011. október 29. szombat, 16:25
 
Letölthető a friss, új zzEPG: 3.4.1.0! PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 09. szombat, 00:00

Az új verzió gyorsítást, újdonságokat, kényelmi funkciókat és persze a kéréseiteknek köszönhető változtatásokat tartalmaz. Alaposabb tesztelést is kapott, mint az elődei, hogy még kisebb legyen a hiba lehetősége. Jó mulatást hozzá!

Íme a változások listája:

 • + Egy különleges, Heti műsorgaléria érhető el a Főmenüből, ahol képek alapján lehet böngészni az aktuális kínálatot
 • + A zzEPG műsorfrissítés után automatikusan ellenőrzi a kedvenceket és a csatornacsoportokat, és hiányzó csatorna esetén lehetőség van törölni, vagy cserélni a megszűnt, vagy megváltozott csatornákat (egy kis segítség: Hallmark = Universal Channel, Story TV = STORY4, TV6 = VIASAT6, Poén! = Prizma TV, BeBe Tv = Duck TV)
 • + ha van a műsorhoz kapcsolódó kép, akkor az most már emlékeztetőben az is megjelenik
 • + műsorfrissítés után a zzEPG jelzi, ha újabb csatorna műsorával bővült a kínálat
 • + a Beállítások ablakban a megjelenésnél bekapcsolható, hogy a műsorok felett megjelenő részletek kisablak csak a CTRL billentyű megnyomásakor jelenjen meg
 • + a Műsorfigyelő átváltható egy olyan nézetbe (jobb felső gomb az ablakban), ahol az összes következő műsort át lehet tekinteni
 • * a Műsoroló sokkal gyorsabb, letisztultabb, áttekinthetőbb lett
 • * további optimalizálások, gyorsítások, valamint flash és normál játékok, egyéb programok esetén még kevésbé észrevehető a háttérben futó zzEPG
 • * nagyobb lett a betűméret a műsorok felett megjelenő infóablakokban
 • * sok más apróság
 • # az emlékeztető ablakok Windows 7 alatt most már felülre állított tálcánál is jól működnek
 • # a ritkán jelentkező üres Műsorújság hibája javítva
 • # a Kedvencszerkesztőben a műsorokhoz adott, majd később törölt, áthelyezett, sérült ikonfájl okozta helyzetek kezelése
Módosítás dátuma: 2011. április 09. szombat, 12:02
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 6
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack
Együtt az Állatokért alapítvány